Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 7th, 2017

ALBLASSERDAM – Zo’n 35 (ex) kankerpatiënten en hun naasten hebben zich zaterdag 7 oktober 2017 laten verwennen in het IJsclubgebouw aan het Kortland in Alblasserdam. Een groep van veertien vrijwilligers, onder leiding van organisator Saskia Jongeneel, bezorgde de gasten een onvergetelijke dag. Dankzij de bijdrage van de sponsors, en die van de vrijwilligers, was de toegang voor de gasten gratis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Het hockeyteam jongens B1 van de Alblasserdamse Hockeyclub Souburgh is zaterdag 7 oktober 2017 gecoacht door hockey-international Jeroen Hertzberger. Dit had het team te danken aan hockeyspeler Thijs Barendregt die onlangs de prijsvraag van Autobedrijf Ames won. Het team van Thijs werd op de carpoolplaats bij Alblasserdam opgewacht door Jeroen in een Audi Q7 e-tron. Een aantal teamleden, inclusief Thijs, reden met Jeroen mee naar Rotterdam en werden daar tijdens een wedstrijd tegen Victoria gecoacht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Meer dan 350 mensen hebben zaterdag 7 oktober 2017 meegedaan aan de Molenloop van de Alblasserdamse Atletiekvereniging (AAA). Er waren dit jaar parcoursen van 10 Engelse mijlen en 5 Engelse mijlen. Daarnaast was er voor de kinderen een gratis ‘kidsrun’. De startschoten voor de regenachtige Molenloop werden gegeven door burgemeester Jaap Paans. Alle parcours voor volwassenen gingen over verharde paden langs de molens. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft zaterdag 7 oktober 2017 een zwemmend veulen op de kant getrokken bij de Molenkade in Alblasserdam. Het zes maanden oude paard, dat drie weken geleden ook al te water ging, werd even na 07.00 uur ontdekt door een jager. De brandweer kwam ter plaatse om het dier uit het water te halen. ‘Sterre’ had daar blijkbaar niet veel zin in, want liep tientallen meters heen en weer door de sloot. Uiteindelijk kon het dier met brandslangen en een touw gevangen worden. Het veulen bleef ongedeerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.