Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for oktober 3rd, 2017

ALBLASSERDAM – De 18-jarige Carolien uit Alblasserdam die sinds dinsdag 3 oktober 2017 werd vermist, is weer terecht. Dat meldt de vader van de Alblasserdamse tiener. Alle mensen die hebben meegezocht en meegedacht worden hiervoor bedankt.

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagmiddag 3 oktober 2017 in een woning aan de Rietvoorn in Alblasserdam een dode man aangetroffen. De man heeft vermoedelijk dagenlang overleden in huis gelegen. Zijn identiteit is nog niet vastgesteld. De Forensische Opsporing van de politie heeft de hele middag onderzoek gedaan in en om de woning. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is dinsdagavond 3 oktober 2017 opgeroepen voor een grote brand in een pand langs de Rivierdijk in Sliedrecht. Ook diverse andere brandweerkorpsen werden opgeroepen voor de brand. Naar verluidt gaat het om een leegstaand pand dat deze week gesloopt zou worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – In een keuken van een woning aan de Fregatstraat in Nieuw-Lekkerland heeft dinsdagavond 3 oktober 2017 brand gewoed. De brand ontstond even voor 19.00 uur, nadat de vlam in de pan sloeg. Jongens, die in de buurt aan het spelen waren, zagen de brand en belden, in samenspraak met de bewoonster, de brandweer. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Finn Boer geboren op 10 september baby van de maand september

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand september 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen jullie een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Mede dankzij het mooie weer en een deelnemersveld van zo’n kleine 500 fietsers, heeft de door Rotary Kinderdijk en Rotary Alblasserwaard georganiseerde Fietsmolentocht 10.000 euro opgeleverd voor de Stichting Hulphond.  Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De kinder –en jeugdkoren Amazing Kids en Teen & Voices, onder leiding van Hanneke Scherff, treden zaterdag 7 oktober 2017 van 16.00 tot 17.30 uur op in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam.  Ook samenzang staat op het programma. De koren treden geheel belangeloos op ten gunste van de Stichting Samanatha uit Alblasserdam. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de stichting Samanatha. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.