Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 22nd, 2017

PAPENDRECHT – De politie heeft maandag 21 augustus 2017 een dronken vrachtwagenchauffeur van de snelweg gehaald. Dit gebeurde op de A15 tussen Papendrecht en Alblasserdam. De politie kreeg in de ochtend een melding van iemand dat een vrachtwagenchauffeur alle rijbanen nodig had om zijn bestemming te halen. Agenten reden hierop direct naar de snelweg om het voertuig te onderscheppen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Een vrouw is dinsdag 22 augustus 2017 met haar auto te water geraakt langs de N214 ter hoogte van het Alblasserbos bij Oud-Alblas. De bestuurster bleef ongedeerd en wist veilig op de kant te komen. Bergingsbedrijf Barendregt heeft de auto uit de sloot gehaald en meegenomen. Waardoor de vrouw van de weg raakte, is nog niet duidelijk. Foto: A. Barendregt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM/KINDERDIJK – De brandweerkorpsen van Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland zijn maandag 21 augustus 2017 opgeroepen voor meldingen van een gaslucht. De brandweer van Alblasserdam werd even na 15.30 uur opgeroepen voor een gaslucht in de Eksterstraat en kwam met spoed ter plaatse. Daar bleek dat de gasleiding lek was geraakt tijdens het in de grond slaan van een paal. Stedin heeft het lek gedicht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Na de zomer start projectontwikkelaar BM Projectontwikkeling met de voorbereidende werkzaamheden voor nieuwbouw op het oude Bochanenterrein in Alblasserdam. Op dit terrein komen supermarkt Dirk en een aantal dagwinkels met daarboven 11 koopappartementen en 14 huurappartementen. Ook wordt een parkeerterrein aangelegd voor bezoekers van de winkels. De oplevering staat gepland voor eind 2018. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.