Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 14th, 2017

ALBLASSERDAM – Langs de Blokweerweg in Alblasserdam heeft maandagavond 14 augustus 2017 een tot bankjes gezaagde boomstam in brand gestaan. Volgens omstanders waren er in de eerste paar minuten metershoge vlammen te zien. Voor de aankomst van de brandweer probeerde een man de brand uit te plassen. Zijn voorraad urine bleek echter niet voldoende te zijn. Omstanders die uitgenodigd werden om mee te plassen, bedankten hiervoor. De brandweer kwam even voor 22.00 uur met spoed ter plaatse en had de brand met een straal ‘hoge druk’ snel onder controle. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Jeugdland 2017 is maandag 14 augustus 2017 van start gegaan in en rondom Landvast aan de Haven in Alblasserdam. Zo’n 300 kinderen brachten maandag een bezoek aan de vakantie-activiteitenweek in de laatste week van de schoolvakantie. Tot vrijdag 18 augustus zijn er tal van activiteiten te doen. Zo kunnen kinderen knutselen, zagen, bloemschikken, handwerken, hutten bouwen, spelletjes doen, koekjes bakken, muziek maken en meer. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 17-jarige scooterrijder uit Kinderdijk is maandagavond 14 augustus 2017 achterop een auto gebotst. Dit gebeurde op de West-Kinderdijk, ter hoogte van het Zwarte Paard in Alblasserdam. De tiener kwam vanuit Kinderdijk en botste ter hoogte van de kruising met het Zwarte Paard tegen de Audi. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Langs de Bosweg, een zijweg van de Veerweg in Oud-Alblas, zijn afgelopen week resten van een hennepkwekerij gedumpt. De resten zaten verpakt in vuilniszakken. In de zakken zaten onder meer snoeischaren, potgrond en sproeislangen. De vondst is inmiddels gemeld bij de politie en de gemeente en wordt zo snel mogelijk weggehaald. Mensen die meer informatie hebben over de afvaldump, kunnen met hun tips terecht bij de politie via het nummer 0900-8844. Foto’s: Pieter van den Berg. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 augustus 2017 een 26-jarige man uit Alblasserdam aangehouden voor het beledigen van agenten. Even na 02.00 uur ontstond er enige onrust in het uitgaansgebied. Agenten werden uitgescholden en nageroepen en onderling was er ‘gedoe’. Een politiehond en de lange wapenstokken moesten er aan te pas komen om de betreffende personen naar huis te krijgen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – In de vroege morgen van maandag 14 augustus 2017 heeft in de Dorpslaan Nieuw-Lekkerland een papiercontainer in brand gestaan. De klikobrand sloeg over naar een schuur. De brand werd rond 05.30 uur ontdekt door een man die zijn hond aan het uitlaten was. De man wist de twee kliko’s die naast de brandende bak stonden, op tijd weg te halen en ondernam zelf een bluspoging met een brandblussertje. Niet veel later kwam de brandweer met spoed ter plaatse om het vuur verder te doven. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.