Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 12th, 2017

ALBLASSERDAM – Een zeiljacht heeft zaterdag 12 augustus 2017 enige tijd klem gezeten onder de klep van de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De stuurman negeerde het rode licht en wilde met zijn vaartuig nog onder de al sluitende brugklep varen. Dat kwam hem duur te staan. De mast van het jacht raakte de brugklep. De sluiting werd direct gestopt, zodat het jacht niet door de klep onder water gedrukt zou worden. Vanaf de Waterbus werd het voorval gezien. De Waterbus voer naar de betreffende locatie, zodat er reddend opgetreden zou kunnen worden, mocht het misgaan. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft vrijdagavond 11 augustus 2017 een snelheidscontrole gehouden in de Schildersbuurt in Alblasserdam. Onder meer op de Rembrandtlaan werd met een laser op snelheid gecontroleerd. Dit gebeurde op verzoek van buurtbewoners, die vinden dat in hun wijk te hard wordt gereden. Met bestuurders die tussen de 50 en 60 kilometer per uur reden, en dus te hard reden, werd een preventief gesprek gevoerd. Twee bestuurders reden harder dan 60 kilometer per uur. Zij kregen een boete. Foto: archief. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee auto’s zijn zaterdag 12 augustus 2017 op de A15 van de weg geraakt. Rond 11.30 uur gleed een automobiliste van de weg bij de snelwegafrit ter hoogte van Alblasserdam. De auto kwam tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurster bleef ongedeerd; haar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf van de weg gehaald. Een uur later tolde een auto op de A15-oprit tussen Papendrecht en Alblasserdam van de weg. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

PAPENDRECHT – Een 63-jarige man uit Papendrecht is vrijdagavond op de A15 om het leven gekomen nadat hij met zijn motor ten val is gekomen. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.