Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 10th, 2017

ALBLASSERDAM – De herdenkingsbijeenkomst die donderdagavond 10 augustus 2017 in het clubgebouw van de scouting in Alblasserdam werd gehouden, naar aanleiding van het plotselinge overlijden van twee jonge scouts, is door meer dan 200 mensen bezocht. Locoburgemeester Peter Verheij van Alblasserdam noemde de bijeenkomst na afloop ‘indrukwekkend en zeer verdrietig’. “Deze gebeurtenis is een kras op de ziel van Alblasserdam,” vertelde Verheij. Afgelopen maandag kwamen bij een auto-ongeluk in de Belgische Ardennen Martijn Scheepers (28) uit Alblasserdam en Kimberley Capelle (21) uit Nieuw-Lekkerland om het leven. Beiden waren lid van de scouting. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In Alblasserdam en Oud-Alblas is donderdagavond 10 augustus 2017 korte tijd een stroomstoring geweest. De storing begon even na 18.00 uur en was binnen een paar minuten weer opgelost. Wat de oorzaak van de storing is, is niet bekend. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Een Amerikaanse toerist is donderdagmiddag 10 augustus 2017 onwel geraakt bij de molens van Kinderdijk. De man van middelbare leeftijd werd lopend bij de Nederwaard niet goed. Omstanders boden eerste hulp en belden 112. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De Amerikaan heeft vermoedelijk een (klein) hartinfarct gehad. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor nadere controle en verdere behandeling. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij Scouting Alblasserdam wordt donderdagavond 10 augustus 2017 een bijeenkomst gehouden naar aanleiding van het overlijden van de leden Martijn Scheepers (28) uit Alblasserdam en Kimberley Capelle (21) uit Nieuw-Lekkerland. De scouting laat weten: “De afgelopen dagen hebben we gemerkt dat dit niet alleen onze Scoutinggroep raakt, maar ook veel mensen in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de regio. De steun en lieve woorden die we van alle kanten krijgen, helpen ons deze onwerkelijke gebeurtenis een plekje te geven.” Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.