Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 4th, 2017

ALBLASSERDAM – Burgemeester Jaap Paans verhuist binnenkort met zijn gezin van Dordrecht naar Alblasserdam. Dat meldt de burgervader deze week in zijn column op de website van de gemeente. Paans woonde in de afgelopen veertien jaar in Dordrecht (Dubbeldam) en beloofde bij zijn installatie als burgemeester in 2015 dat hij op zoek zou gaan naar een huis in Alblasserdam. Recent ondertekenden hij en zijn vrouw het koopcontract voor een nieuwe woning in het dorp. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De waterkwaliteit van het Lammetjeswiel in Alblasserdam is in orde. Dat meldt de gemeente Alblasserdam. Naar aanleiding van een drijflaag op het water van het Lammetjeswiel, die afgelopen dinsdag werd geconstateerd, heeft de Omgevingsdienst Midden-Holland monsters afgenomen en deze onderzocht op blauwalg. “De metingen zijn in orde en ook de drijflagen zijn inmiddels uit het water. De waarschuwing die uit voorzorg op het bord bij het strandje was geplaatst, wordt daarom weer weggehaald,” meldt de gemeente. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

BLESKENSGRAAF – Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen de vrijspraak van Bleskensgraver en ex-wethouder Eeuwit K. De 33-jarige had in 2015 enige tijd een verhouding met een toen 16-jarig meisje. Tegen K. was 1,5 jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk geëist. Eeuwit K. werd woensdag vrijgesproken van ontucht. Volgens de rechter is niet gebleken dat het meisje iets tegen haar wil deed. Ook was geen sprake van overwicht van zijn kant. Justitie gaat nu tegen die beslissing in beroep. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Ridley Zoe Heezen geboren op 5 juli is de baby van de maand juli

Advertorial

ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand juli 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen jullie een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Uiteraard heeft dit niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal. Degenen die de meeste stemmers weet te verzamelen, maakt de meeste kans. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.