Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 17th, 2017

ALBLASSERDAM – Burgemeester Jaap Paans heeft woensdagavond 17 mei 2017 een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer A. R. Pot uit Alblasserdam. Dit gebeurde in de Eben-Haëzerkerk aan de Plantageweg in Alblasserdam. De heer Pot (65) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel 9 in Alblasserdam wordt zaterdag 20 mei 2017 een open dag gehouden ter ere van het 10-jarig bestaan van de zorgboerderij. Van 13:00 uur tot 16:00 uur is iedereen van harte welkom. Er zijn verschillende activiteiten te doen zoals hoefijzers versieren, een foto laten maken in de fotohoek, een speurtocht, een rondje rijden op een paard en nog veel meer. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdagavond 17 mei 2017 een man aangehouden in de Lekstraat in Alblasserdam. De Alblasserdammer had aan het einde van de middag gemeld dat hij zelfmoord zou gaan plegen en dat hij in het bezit was van een vuurwapen. Hierop kwamen minstens zes politie-eenheden, een hondengeleider en een ambulance naar het Damdorp. Ook het arrestatieteam (AT) en een onderhandelaar werden opgeroepen om de man levend uit zijn woning te krijgen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 56-jarige wielrenner uit Nieuw-Lekkerland is woensdag 17 mei 2017 gewond geraakt bij een botsing op het fietspad langs de Oude Torenweg in Alblasserdam. De vijftiger kwam in botsing met een 16-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland. Beiden kwamen ten val. De wielrenner liep schaafwonden aan zijn hoofd en knieën op en heeft waarschijnlijk een hersenschudding. Daarnaast raakten tanden beschadigd. Hij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De 16-jarige scholier bleef ongedeerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie houdt woensdag 17 mei 2017 op diverse locaties in Alblasserdam verkeerscontroles. Daarbij wordt onder meer gelet op snelheid. Dat meldt de politie via Twitter. Inmiddels zijn er al controles uitgevoerd op de Rijnstraat, de Kraanbaan en de Vondellaan. Ook op andere locaties zal woensdag nog gecontroleerd worden. Tot slot wordt er met een rollerbank gecontroleerd op de constructiesnelheid van brommers en scooters. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.