Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 16th, 2017

ALBLASSERDAM – Alblasserdamse ouderenorganisaties vinden een heffing per klepopening van ondergrondse containers in het Damdorp ‘onacceptabel’. Wethouder Peter Verheij gaf onlangs aan dat hij graag wil dat Alblasserdammers binnenkort per klepopening gaan betalen voor het weggooien van ‘grijs’ afval. Dit om ervoor te zorgen dat mensen extra gestimuleerd worden om hun afval (nog) beter te scheiden. Volgens de ouderenorganisaties Protestants Christelijke Ouderenbond Alblasserdam, Stichting Seniorenraad Alblasserdam en de Stichting Senioren Activiteiten Alblasserdam is dit systeem oneerlijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politierechter in Rotterdam heeft dinsdag 16 mei 2017 de 33-jarige F. el F. veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een maand. Volgens de rechter is vast komen te staan dat El F. tussen 19 mei en 9 juni 2015 hennep heeft geteeld in een woning aan de Staringstraat in Alblasserdam. De 21-jarige medeverdachte S. O., ook uit Papendrecht, werd vrijgesproken vanwege gebrek aan bewijs. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

WIJNGAARDEN – Drie mannen en een vrouw die zondagmiddag in en rond een woning aan de Wijngaardsesteeg vuurtje stookten zijn aangehouden omdat ze verdovende middelen in hun bezit hadden. Tijdens de aanhouding gingen zij agenten te lijf met onder andere een bezem. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.