Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 15th, 2017

ALBLASSERDAM – Een paard is maandagavond 15 mei 2017 te water geraakt. Dit gebeurde op het terrein achter Rijvereniging Beyaert aan de Vinkenpolderweg in Alblasserdam. Door de steile slootkant kon het dier niet meer op eigen kracht uit het water komen. Omdat de situatie zorgelijk was, kwamen drie brandweerwagens met spoed ter plaatse. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Vijftien kinderen van basisschool De Schalm in Alblasserdam zijn afgelopen week geslaagd voor hun typecursus. Begin dit jaar is er een samenwerking gestart tussen De Schalm en Maria’s School uit Alblasserdam. Door de collectieve aanmeldingen via de school, kon er een ‘collectief-gereduceerde prijs’ worden aangeboden, waar ouders gebruik van hebben gemaakt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 44-jarige man uit Alblasserdam is zondag 14 mei 2017 met zijn fiets ten val gekomen op de Plantageweg in Alblasserdam. De man fietste van het schuin aflopende deel van de Plantageweg en kwam vermoedelijk met zijn wiel tegen de stoeprand.  Hierdoor raakte de Damdorper uit balans en kwam ten val. De fietser liep daarbij een hoofdwond op en was in eerste instantie beperkt aanspreekbaar. De veertiger kwam later weer bij en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.