Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 13th, 2017

ALBLASSERDAM – Ruim 85 historische en nieuwe trucks hebben zaterdag 13 mei 2017 toeterend een rondrit gemaakt door de Alblasserwaard. De tocht, met honderd verstandelijk beperkten als passagiers, ging ’s ochtends van start bij Maat in Alblasserdam. Daar gaf burgemeester Heijkoop van Hardinxveld-Giessendam het startsein. Vervolgens werd een tocht van 65 kilometer gemaakt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Langs het Buitenpad, ter hoogte van het Liesgras in Alblasserdam, is zaterdag 13 mei 2017 een schaap te water geraakt. Een voorbijganger zag dit en belde de brandweer. Terwijl de brandweer nog onderweg was, klom het schaap op eigen kracht aan de overkant op de kant. Omstanders wisten het schaap te vangen. Samen met de brandweervrijwilligers lukte het om het dier naar de juiste wei te ‘dirigeren’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM  – De politie werd in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei 2017 door de meldkamer op pad gestuurd voor een kersvers echtpaar in nood bij de afrit van de A15 bij Alblasserdam. Politie Drechtsteden Buiten meldt op Facebook: “Ter plaatse aangekomen, troffen we in de regen een enigszins beteuterd bruidspaar bij een prachtige Aston Martin. Ze bleken elders in het land feest te hebben gevierd en waren nu op weg naar huis om daar te gaan genieten van de huwelijksnacht… Echter verstoorde de techniek van de auto de feestvreugde en moesten ze hun verlangens nog even uitstellen.” Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam plant dit najaar ruim 200 bomen en 3200 m² bosplantsoen langs de Grote Beer (N915), de Staalindustrieweg, de Ruigenhil en de op –en afrit van de A15 in Alblasserdam . Hiermee worden de 200 bomen vervangen die afgelopen winter zijn gekapt om het graven van bergingsruimte voor extra water mogelijk te maken. Voor deze gekapte bomen geldt een herplantplicht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.