Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 8th, 2017

OUD-ALBLAS – Een 20-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is maandagmiddag 8 mei 2017 met een bedrijfsauto te water geraakt langs de Parallelweg nabij het Alblasserbos bij Oud-Alblas. De man reed halverwege de middag over de Parallelweg richting Sliedrecht, toen hij met zijn rechter wielen in de berm terecht kwam. Door een stuurcorrectie raakte hij de macht over het stuur kwijt en belandde aan de andere kant van de weg met de auto in de sloot. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op de A15 bij Alblasserdam, richting Rotterdam, zijn maandagmiddag 8 mei 2017 meerdere voertuigen op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde rond 17.00 uur. Door de aanrijding had één van de inzittenden rugklachten. Een ambulance kwam ter plaatse om de persoon na te kijken. Twee voertuigen, een busje en een auto, raakten dusdanig beschadigd, dat deze door een bergingsbedrijf van de weg gehaald moesten worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Burgemeester Jaap Paans heeft afgelopen week, samen met Henk Roukens en mevrouw Van Herpen – Bongers Roukens Optiek en Optometrie langs de Plantageweg in Alblasserdam officieel geopend middels het aansnijden van een taart in de vorm van een bril. In de afgelopen maanden werd het pand, waar tot voor kort Bakker De Heer (en vroeger Bakkerij Van Herpen) gevestigd zat, volledig gerenoveerd.

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De vijf woonwagenwoningen aan de Poldersemolenweg (nabij Sportpark Souburgh) in Alblasserdam, die in de afgelopen maanden zijn gebouwd, zijn klaar. Maandag 8 mei 2017 is de sleuteloverdracht aan Woonkracht10 en de nieuwe bewoners. De verhuizing van de eerste vijf gezinnen, die nu nog op het woonwagenkamp aan de Staalindustrieweg in het Damdorp wonen is dan een feit. “Een belangrijk moment voor de bewoners, want zij sluiten hiermee een lange periode van wachten en onzekerheid af. Wethouder Zandvliet is dan ook verheugd dat het zover is,” zo laat de gemeente in een persbericht weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op vrijdagavond 5 mei 2017 organiseerde de Alblsserdamse atletiekvereniging AAA voor de 37-ste keer de jaarlijkse Bevrijdingsloop. Bijna honderd deelnemers stonden aan de start die hen voerde over een parcours langs de molens. Het parcours bestond uit een ronde van ongeveer vier kilometer die door de atleten maximaal drie keer en door sportief wandelaars twee keer kon worden afgelegd. Voor de jeugdatleten was een kleine ronde uitgezet van ongeveer twee kilometer. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.