Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 7th, 2017

ALBLASSERDAM – Een motoragente uit Alblasserdam is zondag 7 mei 2017 gewond geraakt, nadat zij met haar motor in botsing kwam met een auto. Het ongeval gebeurde op de Grote Beer (N915) in Alblasserdam, ter hoogte van de op/afrit van de A15. De agente kwam vanuit Papendrecht en reed met spoed naar een melding in Zwijndrecht. Op de kruising ging het mis en kwam de motorrijdster in botsing met een auto die vanaf de A15 kwam en richting Papendrecht af wilde slaan. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Onder grote belangstelling werd afgelopen week in boekwinkel De Schuilplaats in Alblasserdam het boek ‘Het geheim van de bakker’ officieel en feestelijk gepresenteerd. De Alblasserdamse Anja Helmink schreef dit boek met bakkersverhalen en recepten en ging zelf het land door om te spreken met alle bakkers in dit boek. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn zaterdag 6 mei 2017 met elkaar in botsing gekomen op de Edisonweg in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde op de grens met Papendrecht, ter hoogte van Tankstation Total langs de Burgemeester Keijzerweg. De bestuurder van de Fiat kwam vanaf het tankstation en zag de bestuurder van de Audi op de doorgaande weg over het hoofd. Door de aanrijding ontstond aan beide auto’s voor duizenden euro’s schade. Geen van de inzittenden raakte gewond. Een bergingsbedrijf heeft de beide voertuigen meegenomen. De politie heeft de ‘brokken’ van de weg geveegd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.