Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 6th, 2017

ALBLASSERDAM – Een 62-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is zaterdagavond 6 mei 2017 ernstig gewond geraakt bij een frontale botsing op de West-Kinderdijk in Alblasserdam. De man fietste over het fietspad langs de Mercon-loods. Vanuit de tegenovergestelde richting fietste een man uit Alblasserdam. Op de hoek van de loods kwamen de twee met elkaar in botsing. De 62-jarige liep onder meer verwondingen aan zijn hoofd en arm op en verloor zijn bewustzijn. Voor hem kwamen ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De Alblasserdammer bleef ongedeerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Een 8-jarig meisje uit Nieuw-Lekkerland is zaterdag 6 mei 2017 gewond geraakt, nadat zij van een vrachtwagen viel. Op de wagen werd een kampioenschapsfeest gevierd van een team van voetbalvereniging Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde op de Planetenlaan, ter hoogte van de Venuslaan. Het meisje is met verwondingen aan het hoofd en de handen naar het ziekenhuis gebracht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Duke Groenendijk geboren op 19 april is de winnaar van april geworden

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand april 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen jullie een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Uiteraard heeft dit niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal. Degenen die de meeste stemmers weet te verzamelen, maakt de meeste kans. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Voedselbank Alblasserdam heeft deze week 758 pakken koffie overhandigd gekregen. De pakken werden overhandigd door Roel Teeuwen en door Jan Pieter Bal van de Lionsclub Alblasserwaard Souburgh. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.