Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 4th, 2017

ALBLASSERDAM – Bij het oorlogsmonument in de Polderstraat in Alblasserdam hebben donderdag 4 mei 2017 enkele honderden Alblasserdammers, van alle generaties, stilgestaan bij alle burgers en militairen die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld in oorlogssituaties en bij vredesmissies zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer van Nieuw-Lekkerland is donderdagavond 4 mei 2017 met spoed uitgerukt voor een melding van een brand langs de Lekdijk. Vanuit de omgeving waren flinke vlammen te zien in de nabijheid van bebouwing. Ter plaatse bleek er afval in een betonnen bak in brand te staan. Rond middernacht was de brand onder controle en kon de brandweer terug naar de kazerne. Door het vuur is schade aan een boom ontstaan. Hoe het afval is gaan branden, is nog niet bekend. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) verdenkt meerdere Alblasserdamse transportbedrijven van fraude. Dat meldt de ILT desgevraagd. Bij de betreffende bedrijven is de boekhouding ingenomen voor nader onderzoek. Om welke bedrijven het gaat wil de ILT nog niet zeggen. De Alblasserdamse ondernemers kregen in maart en april een onaangekondigde controle, omdat er een verdenking was van onder andere schijnconstructies. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.