Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for mei 1st, 2017

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam vervangt tussen maandag 8 en vrijdag 26 mei 2017 twee voetgangersbruggen bij het Lammetjeswiel en Park Huis te Kinderdijk in Alblasserdam. Het gaat om een voetgangersbrug aan de Lekstraat naar park Huis te Kinderdijk en een voetgangersbrug naar het gebouw van de scouting aan De Savornin Lohmanweg. De huidige bruggen zijn aan vervanging toe. De houten bruggen worden vervangen voor exemplaren van het materiaal ‘composiet’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Drie mannen hebben in de nacht van zondag 30 april op maandag 1 mei 2017 ingebroken bij een woning aan De Wervel in Alblasserdam. Eerst werd geprobeerd de deur open te breken. Toen dat niet lukte, werd een grote stenen vogel door de ruit van de voordeur gegooid. Dit gebeurde rond 04.30 uur. De bewoners zelf waren niet thuis, maar doordat een aantal omwonenden poolshoogte nam, gingen de inbrekers er vandoor. Twee rennend en één op de fiets. De drie zijn nog niet aangehouden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In een flatwoning op de zevende etage van De Hoek in de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam is maandagochtend 1 mei 2017 een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. In de woning bleken 180 hennepplanten te staan. Verder bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De planten en de apparatuur, zoals lampen en ventilatoren, werden uit de woning gehaald en vernietigd. De politie heeft nog geen personen aangehouden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.