NIEUW-LEKKERLAND – Zaterdag 22 april 2017 wordt in Nieuw-Lekkerland een modderige obstakelloop voor kinderen gehouden. De jaarlijkse mud run, georganiseerd door het Diaconaal Jongerenproject, wordt weer gehouden op hetzelfde terrein als vorig jaar; tegenover de watertoren langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland (binnendijks). Hier zal weer een parcours uitgezet worden met verschillende obstakels en hindernissen als een tijgerbaan en verschillende obstakels over en door de sloot.

Aanvang is om 13.30 uur, waarna om 13.45 uur de eerste ronde start. Iedereen uit groep 6,7 of 8 van de basisschool mag zich opgeven Deelname aan de run is gratis. “Wel vragen we de kinderen zo veel mogelijk mensen te zoeken, die hen willen sponsoren voor het lopen van het parcours. Zo willen we geld ophalen voor de bouw van een gemeenschapshuis op het platteland van Malawi, aankomende zomer,” aldus de organisatie.

Inschrijving en sponsorlijsten zijn te vinden op de website via www.diaconaaljongerenproject.nl/mudrun2017
Ook is hier meer informatie te vinden over het project en andere acties. Verder zijn hier de foto’s van eerdere edities van de mud run te vinden. Graag opgeven voor 19 april.

Deel dit bericht via...