Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 11th, 2017

ALBLASSERDAM – In een gezamenlijk actie van FIOD en politie zijn dinsdag 11 april 2017 drie verdachten aangehouden in een onderzoek naar de handel in anabolen en medicijnen. Tijdens de actie zijn in totaal 11 woningen en bedrijfslocaties doorzocht. Dit gebeurde onder meer aan de Salamander en langs het Cortgene in Alblasserdam. Ook minstens twee woningen in Papendrecht, aan de Schooldwarsstraat en de Eilandstraat, werden doorzocht. Er is bij deze invallen onder andere beslag gelegd op circa 30 duizend euro cash geld, bitcoins, een grote hoeveelheid medicijnen en anabolen en 3 dure auto’s. Het onderzoek staat onder leiding van het Functioneel Parket. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Kinderen van basisschool De Twijn in Alblasserdam hebben maandag 10 april 2017 geld opgehaald met een sponsorloop. De organisatie van de loop was voor de vijfde keer in handen Vrienden van De Twijn. In het totaal werd er 7400 euro opgehaald met de actie. Het geld wordt ingezet om onder andere creatieve en technische activiteiten tijdens en na schooltijd op De Twijn mogelijk te maken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) en de Douane hebben dinsdagochtend 11 april 2017 invallen gedaan in woningen in Alblasserdam en Papendrecht. Buurtbewoners hoorden rond 06.00 uur bij de Salamander hoe de deur werd geforceerd. Daarna was er geblaf van honden en gegil te horen. Bij een familielid aan het Cortgene werd een half uur eerder ook al een inval gedaan. Daar hoorden buurtbewoners voorafgaand aan de inval ‘een paar harde knallen’. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.