Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 10th, 2017

ALBLASSERDAM – De Schutse Actiemarkt die zaterdag 8 april 2017 werd gehouden op het Raadhuisplein in Alblasserdam heeft ruim 91.000 euro bruto opgeleverd. Het doel was om 66.000 euro netto op te halen, zodat er een rolstoelbus aangeschaft zou kunnen worden. Dat doel is dus behaald. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer is maandag 10 april 2017 uitgerukt voor een containerbrand in De Drentsehof in Alblasserdam. Buurtbewoners zagen rond 17.30 uur rook uit de ondergrondse bak komen en proberen het vuur met een tuinslang te blussen. Omdat er toch nog wat leek te smeulen, werd voor de zekerheid de brandweer gebeld. De brandweervrijwilligers hebben het smeulbrandje met enkele tientallen liters water gedoofd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Zaterdag 8 april 2017 organiseerde de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland haar 29ste rommelmarkt. Ruim 140 vrijwilligers waren op de been om dit jaarlijks terugkerende evenement tot een succes te maken. Dat succes was er zeker. Op een zonovergoten Mattenbies bracht de markt een nettobedrag van 18.230 euro op. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Kinderen van basisschool De Twijn in Alblasserdam hebben maandag 10 april 2017 het oorlogsmonument aan de Polderstraat in Alblasserdam geadopteerd. Dit deden zij door, samen met burgemeester Jaap Paans, een krans te leggen. Op 4 mei, tijdens de Nationale Dodenherdenking, zullen de kinderen van De Twijn opnieuw een krans leggen bij het monument. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Zaterdag 29 april 2017 wordt in Alblasserdam een buffet met loterij en livemuziek georganiseerd. De kosten hiervoor zijn tien euro per persoon. Drankjes kosten deze avond één euro per stuk. Er is ruimte voor honderd personen. De opbrengst is bedoeld voor de Daniel den Hoed Stichting, voor succesvol kankeronderzoek. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Het jongetje van ongeveer drie jaar oud, dat maandag 10 april 2017 in de omgeving van de Reigerstraat in Alblasserdam in zijn pyjama werd aangetroffen, is inmiddels herenigd met zijn moeder. Dat laat de politie maandag om 09.30 uur weten. Via Burgernet en sociale media riep de politie op om uit te kijken naar de ouder (s) van de peuter. Alle mensen die hebben mee gezocht en meegedacht worden hiervoor bedankt.