Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 8th, 2017

ALBLASSERDAM – Wethouder Arjan Kraijo heeft vrijdag 7 april 2017 op basisschool Het Palet in Alblasserdam de nieuwe ouderkamer geopend. Daarmee ging een langgekoesterde wens van de school in vervulling. “Al jaren willen wij de ouderbetrokkenheid nog meer uitbreiden en stimuleren. Een ouderkamer is daarvoor een goed middel. Ieder kind groeit van ouderbetrokkenheid,” vertelde schooldirecteur Vera Doejaaren. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Landvast aan de Haven in Alblasserdam is zaterdag 8 april 2017 uitgeroepen tot ‘beste uitje’ in de provincie Zuid-Holland in de categorie ‘bioscopen’.  In de afgelopen weken werd de verkiezing van het Beste Uitje van Nederland gehouden. Via Facebook bedankt Landvast iedereen voor het stemmen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft deze week tien jongeren een boete gegeven voor het veroorzaken van overlast op het Scheldeplein in Alblasserdam. Aanleiding voor het uitdelen van de boetes, waren de aanhoudende klachten van omwonenden uit de buurt over de jeugd. Burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam laat via Twitter weten: “Een gewaarschuwd mens telt voor twee…..en stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen. Houd rekening met elkaar! #stopoverlast”. Eind 2016 werden op het Scheldeplein ook al boetes uitgedeeld voor het veroorzaken van overlast. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op maandag 10 april 2017 is er om 19.30 uur in de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam de uitvoering van het Lijdensevangelie van Lukas. Dat is een project van samenwerkende Alblasserdamse kerken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.