Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for april 4th, 2017

ALBLASSERDAM – Gerard Muizer uit Alblasserdam heeft maandag 3 april 2017 de drie personen bedankt die zijn 79-jarige vader te hulp schoten bij een ongeval op de Dam. Het ongeval gebeurde op 27 maart. De 79-jarige man reed in een driewielige scootmobiel en stak ter hoogte van het zebrapad bij de sluis op de Dam over. Doordat hij aan de overkant van de weg te scherp stuurde en mogelijk een stoeprand raakte, kiepte het wagentje, inclusief de bestuurder, om. Omstanders hielpen de scootmobieler overeind en belden 112. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 53-jarige man uit Papendrecht is dinsdag 4 april 2017 bij bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam aangehouden voor diefstal. Winkelpersoneel betrapte de man op het stelen van goederen en spraken de Papendrechter hier op aan. Vervolgens ontstond er een conflict, waarbij het personeel van de bouwmarkt zich genoodzaakt zag om de man naar de grond te werken, in de houdgreep te houden en 112 te bellen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een man is dinsdag 4 april 2017 gewond geraakt en flauw gevallen op het parkeerterrein van bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. De man legde goederen achterin een personenauto. Terwijl hij de spullen naar achteren schoof, schoot de hoedenplank tegen zijn hoofd. Hij liep door de klap een hoofdwond op. Niet veel later viel de man flauw. Hornbachpersoneel en omstanders boden eerste hulp. De man is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De ‘fijnstofzuiger’ die afgelopen week bij De Helling in Alblasserdam werd weggehaald, is eerder dan verwacht terug in het dorp. De luchtzuiveringsinstallatie werd verplaatst naar het Rijkswaterstaatterrein aan de Crezeepolder in Hendrik-Ido-Ambacht, vanwege werkzaamheden op het terrein naast de Noordtunnel in Alblasserdam. “Dit was nodig voor het graven van een bassin voor bluswater,” vertelt een woordvoerster van Rijkswaterstaat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse Tennis Vereniging (ATV) heeft voor 40.000 euro zonnepanelen aangeschaft. De in het totaal honderd panelen werden in maart op het dak van het clubhuis op sportpark Souburgh aangebracht en afgelopen week officieel in gebruik genomen. De ingebruikname vond plaats op de open dag bij de vereniging, middels het het aanzetten van een informatiescherm door wethouder Arjan Kraijo van Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – In Nieuw-Lekkerland werd sinds dinsdagochtend 4 april 2017 de 2-jarige Suus vermist. De politie riep burgers in Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland op om naar het meisje uit te kijken. Rond 11.30 uur bleek dat het meisje in goede gezondheid was aangetroffen. De politie bedankt alle mensen die naar het meisje hebben uitgekeken.