Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 21st, 2017

NIEUW-LEKKERLAND – Een 17-jarige scooterrijder uit Giessenburg is in de vroege ochtend van dinsdag 21 februari 2017 in botsing gekomen met een 75-jarige voetganger. De voetganger liep rond 06.30 over het onverlichte (brom)fietspad langs de Schoonenburg richting Nieuw-Lekkerland. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam trekt 16.000 euro uit voor een toertocht en ‘De dag van de fiets’. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten. Zaterdag 20 mei 2017 wordt de New Energy Tour, de Dag van de Fiets én de New Energy Toertocht gehouden. De New Energy Tour is een nieuwe wielerrace voor professionals. De finish hiervan vindt plaats in Alblasserdam. Daarnaast vinden ook de start en finish van de New Energy Toertocht plaats in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 27-jarige man uit Alblasserdam is door de meervoudige kamer van de rechtbank veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur, een geldboete van 450 euro en een ontzegging van de rijbevoegdheid voor de duur van 9 maanden. De Damdorper heeft zich volgens de rechtbank op 5 augustus 2015 schuldig gemaakt aan het veroorzaken van een ongeval in Oss (Noord-Brabant). De man was, naar het oordeel van de rechtbank, tijdens dit ongeval onder invloed van drugs. Verder zou hij na het ongeval,  waarbij twee fietsers gewond raakten, vol gas weg zijn gereden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.