Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 20th, 2017

KINDERDIJK – Het team MO13-1 van voetbalvereniging De Zwerver in Kinderdijk heeft, op basis van hun goede prestaties, een wildcard gekregen voor het Nederlands Kampioenschap. De beste zestien meidenteams onder de dertien jaar strijden mee om de NK-titel. Het NK Jeugdvoetbal (Voetbal Talenten Toernooi) is het officiële, open Nederlandse Kampioenschap van heel Nederland voor pupillen en junioren, sinds 2004. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is maandag 20 februari 2017 met spoed uitgerukt naar de Vondellaan voor een melding over koolmonoxide. In één van de woningen aan de laan piepte een CO-melder. Brandweermetingen in de woningen wezen echter uit dat er geen sprake was van verhoogde concentratie koolmonoxide. De oorzaak van de piepende melder lijkt een defect in het apparaat zelf te zijn. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – In brede school Het Carillon in Nieuw-Lekkerland wordt donderdag 23 februari 2017 een sing-in gehouden. De organisatie is in handen van de juffen van peuterspeelzaal De Speeltrommel en kinderdagverblijf ’t Klaviertje. Beide groepen vallen onder de vlag van Wasko. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Sliedrechtse toneelvereniging Amato treedt op woensdag 1 maart 2017 op in het MFC Maasplein, Maasstraat 30 in Alblasserdam. Amato is een amateur toneelvereniging en brengt diverse luchtige en humoristische sketches afgewisseld met een accordeonist die oude, bekende liedjes speelt. Het optreden wordt georganiseerd door Waardeburgh in samenwerking met Smile en begint om 14.30 uur. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De 51e editie van Jeugdland, die in de laatste week van de zomervakantie van 2017 gehouden wordt in Alblasserdam, krijgt als thema ‘het bos’. Dat laat de organisatie van het evenement deze week weten. Het thema is tot stand gekomen door een oproep op de Facebookpagina van Jeugdland. Zodra het programma voor aankomende zomer bekend is, wordt dit bekend gemaakt op de site van Jeugdland Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam organiseerde zaterdag 18 februari voor de vierde keer ‘Youth in Concert’. Een middag die volledig in het teken stond van de leerlingen die muziekonderwijs volgen via Soli Deo Gloria. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.