Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 17th, 2017

ALBLASSERDAM – De jaarlijkse sportverkiezingen zijn vrijdag 17 februari 2017 gehouden in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. De titel ‘sportvrouw van het jaar’ werd gewonnen door de twirlster Jilena Baggerman(14). De titel ‘sportman van het jaar’ werd gewonnen door KDO’er en turner Sebastiaan Pel. De 7-jarige Norah Oskam van atletiekvereniging AAA werd ‘talent van het jaar’ èn ontving de publieksprijs. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De burgemeester en de drie wethouders van Alblasserdam hadden in 2015 samen 37 bijbanen naast hun functie als burgemeester of wethouder. Dat meldt RTLNieuws. Het collegelid met de meeste bijbanen is wethouder Peter Verheij met in het totaal 17 nevenfuncties. Verheij staat met 18.250 euro aan ‘bij-inkomsten’ landelijk op de tweede plek in de top tien van wethouders die het meest ontvangen uit nevenfuncties. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een personenauto met drie inzittenden is vrijdag 17 februari 2017 achterop een vrachtwagen gebotst. Dit gebeurde op de A15 tussen Papendrecht en Alblasserdam, ter hoogte van de Witte Brug. De drie inzittenden van de auto werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De fors beschadigde auto is door een bergingsbedrijf meegenomen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Iemand is vrijdag 17 februari 2017 vergeten het opgenomen geld bij een geldautomaat in Alblasserdam mee te nemen. De eerlijke vindster wil het graag weer aan de eigenaar overhandigen. Om hoeveel geld het exact gaat en bij elk automaat het geld is opgenomen, wordt bewust niet vermeld. Dat mag de eigenaar zelf vertellen. Bent of kent u de eigenaar? Neem dan even contact op met de redactie via 0640092253 of via [email protected]
Update: de ‘verliezer’ heeft inmiddels gebeld en er is contact met de vindster van de vergeten 100 euro. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam nodigt vrijwilligers uit voor een feestelijke week voorafgaand aan en tijdens NLdoet in maart 2017. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en is bedoeld om te laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en hoe belangrijk dit is voor een samenleving. Tijdens de feestelijke week wil de gemeente Alblasserdamse vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.