Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 16th, 2017

ALBLASSERDAM – Een zwaan heeft donderdag 16 februari 2017 vastgezeten aan schrikdraad. Het dier raakte langs een weiland aan het Boerenpad in Alblasserdam verstrikt in de draad en kon niet meer loskomen. Diverse passanten zagen het dier in nood, belden diverse keren om hulp en haalden de stroom van de omheining. Toen het dier na anderhalf uur na de meldingen nog steeds vast zat, werd de brandweer ingeschakeld. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM / RIDDERKERK – De politie heeft donderdagavond 16 februari 2017 een zoekactie gehouden in Ridderkerk. Aanleiding was een ‘heterdaad melding’ over een hennepkwekerij, waarbij personen vuurwapens bij zich zouden hebben. Bij de zoektocht wordt onder meer gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Deze helikopter was zichtbaar en vooral hoorbaar in onder meer Alblasserdam en Kinderdijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam en vereniging Biggelmee hebben op 16 februari 2017 gezamenlijk besloten het gebruik van het pand Biggelmee aan de West Kinderdijk 375 in Alblasserdam voorlopig te staken. Dit doen zij naar aanleiding van de resultaten van een onderzoek naar de constructieve staat van het gebouw die donderdag 16 februari bekend zijn geworden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Tientallen kinderen hebben woensdagmiddag 15 februari 2017 hun zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Er werd afgezwommen voor het A, B –en C-diploma. De uitreiking van de A-diploma’s werd gedaan door burgemeester Jaap Paans. “Glunderende gezichtjes bij de uitreiking van de 25 diploma’s. Trotse families #vanAnaarBeter,” schrijft de burgervader op Twitter. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.