Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 12th, 2017

ALBLASSERDAM – Een 19-jarige man uit Oud-Alblas is in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 februari 2017, in beschonken toestand, tegen drie geparkeerde auto’s gebotst. Dit gebeurde rond middernacht op het Cortgene in Alblasserdam. De Oud-Alblasser reed in een personenauto over de dijk en raakte tijdens een sneeuwbui in de slip. Hij botste met zijn auto tegen een geparkeerde BMW, waarvan het achterwiel afbrak. Vervolgens schoot hij door tegen een andere auto en een busje, om meters verderop tot stilstand te komen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM –  Julita Steehouwer (12)uit Hendrik-Ido-Ambacht, heeft vrijdagavond 10 februari 2017 haar tweede cd-presentatie gegeven in de Havenkerk in Alblasserdam. De cd ‘Cheerful Classics’ heeft zij opgenomen voor het goede doel: stichting Ontmoeting. Deze stichting helpt de kwetsbare mensen die de verbinding met zichzelf en hun omgeving weer op orde willen krijgen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Muziekvereniging Excelsior uit Alblasserdam geeft zaterdagochtend 18 februari 2017 haar jaarlijkse snertconcert. Het betreft een inloopconcert met een gevarieerd programma van het harmonieorkest. De volgende muziekstukken worden onder meer gespeeld: Cast Away, Shaffy, Reunion and finale from Gettysburg, Super Mario Bros en Eric Clapton on stage. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Dominique Capello. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.