Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 7th, 2017

NIEUW-LEKKERLAND – Bouwmarkt Multimate aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland is vanaf deze week gesloten. Tot afgelopen zaterdag vond er opheffingsuitverkoop plaats. In de komende weken worden de overgebleven spullen geveild, waarna het pand zal worden opgeleverd aan J&V Techniek uit Nieuw-Lekkerland. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Jachtenbouwer Oceanco in Alblasserdam heeft maandag 6 februari 2017 haar grootste jacht ooit te water gelaten in de rivier de Noord. De Y714 is 110 meter lang en daarmee ook het grootste privéjacht dat ooit in Nederland gebouwd is. Maandag verschenen al diverse foto’s van de tewaterlating. Dinsdag 7 februari 2017 zijn er ook filmbeelden gepubliceerd. Het beelden zijn hieronder te bekijken. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op de kruising Oude Torenweg / Vinkenpolderweg in Alblasserdam is dinsdag 7 februari 2017 een 46-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht gewond geraakt. De voetganger werd aangereden door een bedrijfswagen, die werd bestuurd door een 39-jarige Alblasserdammer. Het slachtoffer kwam op de motorkap en voorruit terecht en liep onder meer een flinke hoofdwond op. De Ambachter, die even buiten kennis was, is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

REGIO – Bij de Milieudienst Rijnmond (DCMR) komen dinsdag 7 februari 2017 honderden klachten binnen over een vieze lucht in de regio. Ook vanuit Alblasserdam en omgeving wordt er geklaagd over stankoverlast. “Vanaf vannacht 04.00 uur krijgt de DCMR klachten binnen vanuit een gebied tussen Dordrecht en Oostvoorne. De omschrijving is divers maar het meest wordt een rooklucht genoemd. Een eenduidige bron is nog niet gevonden. Het aantal klachten is groot en blijft oplopen,” zo laat de DCMR weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.