Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 3rd, 2017

Fenna Koemans geboren op 6 januari 2017 is de baby van de maand januari

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand januari 2017 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen jullie een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau.

Uiteraard heeft dit niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal. Degenen die de meeste stemmers weet te verzamelen, maakt de meeste kans.

Bezoekers kregen tot en met vrijdag 10 februari 2017 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De winnaar van de maand januari 2017 is Fenna Koemans geworden.

 

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

PAPENDRECHT – Een man uit Sliedrecht is vrijdag 3 februari 2017 met zijn snorscooter onderuit gegaan op het Molenpad tussen de Edisonweg in Alblasserdam en de Veerweg (Witte Brug) in Papendrecht. De scooterrijder week uit voor fietsende scholieren, nadat één van de meiden naast twee andere meiden ging rijden op het fietspad. De Sliedrechter schoot vervolgens van het asfalt en kwam in de berm ten val. Hij had door de val onder meer last van zijn schouder en rug. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Voedselbank Alblasserdam heeft de zogenoemde ‘groenstatus’ behaald. Om dit te vieren overhandigde Jaap Sala, bestuurslid van de Vereniging Voedselbanken Nederland en verantwoordelijk voor de voedselveiligheid een certificaat aan Carmen Valk-Struik, voorzitter van de Alblasserdamse Voedselbank. De uitreiking vond plaats bij de voedselbank aan de Nicolaas Beetsstaat 5 (oude brandweerkazerne) in het Damdorp. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.