Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for februari 2nd, 2017

OUD-ALBLAS – Oranjevereniging Marijke uit Oud-Alblas heeft donderdagavond 2 februari 2017 de jaarlijkse lampionnenoptocht gehouden. Na het aftreden van Koningin Beatrix wordt op de trouwdag van koning Willem-Alexander en koningin Máxima , 2 februari, de jaarlijkse lampionnenoptocht georganiseerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In de Fop Smitstraat in Alblasserdam is donderdagavond 2 februari 2017 een auto vernield met vuurwerk. Dit gebeurde rond 20.30 uur. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan bij de politie. Volgens de politie is er in januari van dit jaar ook al een incident geweest,waarbij dezelfde auto betrokken was. Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de vernieling te maken kan hebben, worden verzocht zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Afgelopen week vond de jaarlijkse bouwwedstrijd voor scholen plaats. Scholen uit de gehele regio konden hier aan deelnemen. CSG De Lage Waard uit Papendrecht deed ook aan deze wedstrijd mee. Een van de leerlingen, Jesse den Ouden uit Nieuw-Lekkerland, heeft deze wedstrijd gewonnen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Feest bij FNsteel in Alblasserdam. Deze week wordt gevierd dat Rika Koops exact vijftig jaar bij het bedrijf in dienst is. Vanwege dit bijzondere jubileum ging wethouder Peter Verheij van de gemeente Alblasserdam bij Koops langs om haar persoonlijk te feliciteren met de gouden mijlpaal. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Wethouder Dorien Zandvliet van Alblasserdam heeft twee leden van de erfgoedcommissie verrast met een bos bloemen. Dit gebeurde tijdens de honderdste vergadering sinds de oprichting van de commissie in 2002. Commissieleden Aat Klompenhouwer en Gerrit van Es hebben vanaf het eerste uur zitting in het gemeentelijke adviesorgaan en daarvoor werden zij door de wethouder in het zonnetje gezet. Ook de Historische Vereniging was aanwezig om het jubileum mee te vieren. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.