100_0979 (Medium)Advertorial
ALBLASSERDAM – In het kader van de Wereld Ergotherapiedag houdt ergotherapeut Nisette Huisman, op donderdag 27 oktober 2016, tussen 10.00 en 12.00 een open spreekuur, op de eerste etage van Gezondheidscentrum Dok11 aan de Parallelweg in Alblasserdam.

Zelfstandig
Ergotherapie is bedoeld voor iedereen die zijn dagelijkse handelingen niet meer naar wens kan uitvoeren. Dit kan zijn door bijvoorbeeld ouderdom, een lichamelijke of psychiatrische aandoening of na een ongeval. Het doel van ergotherapie is om  zo zelfstandig mogelijk  te blijven functioneren in de eigen situatie.

Praktische gevolgen
Ergotherapie is opgenomen in het basispakket van de ziektekostenverzekering. Maar,lang niet iedereen weet wat ergotherapie precies inhoudt en dat, terwijl het voor positieve resultaten kan zorgen.  De ergotherapeut richt zich niet zozeer op de ziekte, maar op de praktische gevolgen ervan bij gewone, dagelijkse activiteiten. Zo kunnen mensen met bijvoorbeeld artrose aan de handen, veel baat hebben bij ergotherapie. Door praktische tips of een eenvoudig hulpmiddel kunnen zij vaak hun activiteiten weer naar tevredenheid uitvoeren.

Vragen
Heeft u vragen over ergotherapie of wat een ergotherapeut voor u kan betekenen? Kom dan naar het open spreekuur op donderdag 27 oktober tussen 10.00 en 12.00, of neem contact op via 0630501507. www.huismanergo.nl

100_0979 (Medium)

Deel dit bericht via...