glibberen en glijden (Medium)ALBLASSERDAM – Vorige week vond het jaarlijkse voetbalkamp bij voetbalvereniging de Zwerver Kinderdijk in plaats. Zo’n zeventig kinderen deden mee.  Twee dagen lang waren er tal van activiteiten. Vrijdagavond was er een parcours met diverse voerbalbehendigheidspellen. Er waren ook spelers uit het eerste aanwezig waartegen de kinderen konden voetballen en penalty schieten. De jaarlijks terugkerende vossenjacht door Kinderdijk was weer een groot succes. De gezellige dag werd afgesloten met disco verzorgd door DJ. Jaap.

Het zaterdagprogramma begon met ontbijt en levend bingo. Daarna konden de kinderen zich uitleven op een storm- en waterbaan en omhaalgenerator. Na het aansluitende ouder- en kind toernooi vond de overhandiging van de cheque plaats. Met dank aan de kinderen die zich enorm ingezet hebben en dankzij diverse sponsors is het mooie bedrag van €2000,= ingezameld voor een heus pannaveld welke er deze zomer zal komen.

Bij het in ontvangst nemen van de cheque werd bekend gemaakt dat er behalve een pannaveld ook een nieuw kunstgrasveld zal komen. Heuglijk nieuws voor VV de Zwerver aangezien het oude veld aan vervanging toe is.

Het voetbalkamp werd afgesloten met een gezellige BBQ voor ouders en kinderen. VV de Zwerver kijkt terug op een geslaagd kamp.

disco (Medium) glibberen en glijden (Medium) teamvlag schilderen (Medium) uitreiking cheque (Medium) voetballen tegen het 1e (Medium) voetballen tegen het 1e a (Medium)

Deel dit bericht via...