ALBLASSERDAM – Inbrekers hebben zondag 22 november 2015 opnieuw toegeslagen in Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland. Ditmaal was het raak in de Brederostraat en de Kattestaart in Alblasserdam. In de Brederostraat ging het om een geslaagde inbraak. In de Kattestaart ging het om een poging tot inbraak. In Nieuw-Lekkerland werd in een woning langs de Schoonenburglaan ingebroken.

Inbraken
Zaterdagavond 21 november 2015 werd er ook al ingebroken bij woningen aan de Vinkenpolderweg en de Kattestaart. Vrijdag werd een woning aan de Brasem opengebroken.

Verschil maken
De politie roept via Facebook Alblasserdammers op om woningen goed af te sluiten en van binnen en buiten te verlichten. Wie een verdachte situatie ziet, wordt verzocht direct 112 te bellen. “In deze donkere dagen is er extra personeel beschikbaar voor het zogenoemde ‘donkere dagen offensief’. We kunnen echter zonder jouw hulp, je ogen en oren, niet het gewenste verschil maken. Daarom doen we nogmaals een beroep op je alertheid, denk en doe met ons mee. Beveilig je eigendommen, wijs elkaar op verbeterpunten. Op deze wijze kan je zelf een belangrijke bijdrage leveren en maak je jouw buurt veiliger,” aldus de wijkagenten op Facebook.

Tips
Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de inbraak te maken kan hebben, worden verzocht zich te melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Deel dit bericht via...