IMG_9739 (Medium)ALBLASSERDAM – Zowel basisschool Het Kompas uit Alblasserdam, als basisschool Het Fundament uit Nieuwland heeft vijftien gratis zonnepanelen gewonnen. Afgelopen week ontstond tussen de beide scholen een nek-aan-nekrace op de site van Zon & Zo. Op de laatste dag sloegen professionele valsspelers toe. Er werd honderden keren gestemd met onechte mailadressen, waardoor de school uit Nieuwland ineens 400 stemmen meer had dan Het Kompas en daarmee de winnaar zou zijn.

“Na twee dagen onderzoek, zijn we tot een uitslag gekomen. Echter, onze vraag was: moeten kinderen de dupe worden van valsspelers? Kinderen die er alles aan hebben gedaan om op een eerlijke manier stemmen te vergaren. We hebben daarom besloten dat het een gelijk spel is geworden. Daarmee zijn Het Kompas en Het Fundament uitgeroepen tot winnaars,” aldus Ben Delfos van Zon & Zo uit Alblasserdam.

Beide scholen ontvangen een complete zonnepaneleninstallatie voor hun school. De prijsuitreiking vindt op 6 juli 2015 plaats bij Zon & Zo.

Behalve Het Kompas en Het Fundament deden VV De Alblas, De Hoeksteen uit Giessenburg en Het Tweespan uit Schelluinen mee aan de wedstrijd.

IMG_9739 (Medium)

Deel dit bericht via...