IMG_9705 (Medium)ALBLASSERDAM – De besturen van voetbalvereniging Alblasserdam en voetbalvereniging De Alblas hebben afgelopen week met elkaar gesproken over de vechtpartij die zaterdag 6 juni plaatsvond na een wedstrijd tussen de beide clubs. Besloten is om de zaak intern af te wikkelen. De schade die aan de bebording op het veld van VV Alblasserdam ontstond, wordt binnenkort hersteld. Wie de schade gaat vergoeden, is nog niet bekend.

Zaterdag 6 juni gingen supporters na de wedstrijd tussen vv Alblasserdam 2 tegen vv de Alblas 2 met elkaar op de vuist. Spelers en het arbitrale trio waren op dat moment al in de kleedkamers. Er vielen over en weer klappen en er vonden vernielingen plaats. De politie kwam met vijf voertuigen ter plaatse. Er werd niemand aangehouden.

Afgelopen week kwamen de besturen van de beide clubs bij elkaar om met elkaar over de ongeregeldheden te praten. De besturen betreuren het dat de emoties bij de supporters van beide verenigingen te hoog zijn opgelopen en hopen dit in de toekomst niet meer mee te maken.

De doelstelling van beide verenigingen is om de onderlinge verstandhouding met elkaar te verbeteren en goed te houden. Om dit te bewerkstelligen zullen de besturen in de toekomst regelmatig met elkaar om de tafel te gaan zitten om allerlei zaken door te spreken. De clubs kijken nu vooruit en hopen dat leden en supporters dit ook zullen doen.

Deel dit bericht via...