NZDAG_-®WILLEMJANDEBRUIN-1740 (Medium)ALBLASSERDAM – Het Alblasserdamse koor Amazing geeft zaterdag 20 juni 2015 een concert in De Willem in Papendrecht. Vorig jaar werd het concert in Landvast gegeven, maar omdat dat toen uitverkocht was, werd uitgeweken naar een nog grotere zaal. De kinderen en tieners van Amazing komen uit de regio’s Drechtsteden en Alblasserwaard. Ze hebben een complete show ingestudeerd met zang, dans en drama waarmee ze over God vertellen. De productie is in handen van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Ze schrijven de meeste liedjes zelf. Ook alle sketches en choreografie worden zelf bedacht.
Tijdens de repetities is er naast zang, dans en drama ook aandacht voor podiumpresentatie, groepsvorming en geloofsopbouw. Elke week wordt er gerepeteerd in de Poort in Alblasserdam. Na de zomer verhuizen de repetities naar Molenaarsgraaf. In de studio van Gert-Jan en Hanneke Scherff wordt een spiegelwand geplaatst om de danskwaliteit verder te kunnen ontwikkelen.

Amazing Kids is winnaar van het Korenproject Nederland Zingt Steeds Beter van de EO. Ze zongen daarom op 18 april tijdens de Nederland Zingt dag in de Jaarbeurs in Utrecht.”Dat was een grote happening. De kinderen hebben enorm genoten,” aldus Hanneke Scherff.

Kaarten voor het concert van zaterdag kosten 10 euro voor een volwassene en 5 euro voor kinderen. Meer informatie is te vinden op www.amazingkidsenteens.nl.

Foto: Willem Jan de Bruin.

NZDAG_-®WILLEMJANDEBRUIN-1740 (Medium)

Deel dit bericht via...