foto spinningALBLASSERDAM – Zaterdag 20 december wordt in Landvast in Alblasserdam voor de vierde keer de Spinning 4 Serious Request gehouden. 300 mensen zullen twaalf uur lang, onder leiding van zeven professionals, gaan spinnen. De opbrengst van het evenement gaat naar Serious Request. Vanaf het balkon in de grote zaal is er goed uitzicht op de zaal met sportieve fietsers. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De toegang is gratis. Na de marathon volgt een coolingdown in de loungebar. Er zal de hele dag extra parkeergelegenheid zijn op het Raadhuisplein.

3FM Serious Request (vaak verkort tot Serious Request) is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie dj’s zijn zes dagen opgesloten in het glazen huis en eten gedurende die periode niet. Tegelijkertijd draaien ze dag en nacht, in ruil voor een donatie, verzoeknummers voor luisteraars. Verder worden bekende Nederlanders ingezet en worden er dingen geveild.

Serious Request 2014 vindt plaats op de Grote Markt in Haarlem. Het doel van deze editie is het helpen van meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden.

Deel dit bericht via...