verkiezingsdebatALBLASSERDAM – Donderdag 13 maart wordt in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam een verkiezingsdebat georganiseerd. Van 20.00 tot 22.00 uur gaan de vertegenwoordigers van de zeven Alblasserdamse politieke partijen met elkaar in discussie. Belangstellenden zijn hierbij van harte welkom. De entree is gratis. De debatavond wordt geleid door Leo Huisman van radiozender Klokradio en Bert Bons van weekblad De Klaroen. Aanleiding voor het debat zijn de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart 2014.

Speciale uitzendingen
De komende weken besteedt Klokradio veel aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen. In een serie speciale uitzendingen op de dinsdagavond komen de lijsttrekkers van de zeven deelnemende politieke partijen aan het woord. Alle gasten krijgen van hoofdredacteur Leo Huisman een uur de tijd om de luisteraars te overtuigen van de noodzaak om hun stem uit te brengen op hun partij. De uitzendingen duren van 20:00 tot 22:00 uur.

Lijsttrekkers
In de eerste aflevering van het programma ‘Over de kiesdrempel’ van dinsdag 18 februari komen Rinus van Lavieren (PvdA) en Teus Stam (ChristenUnie) aan het woord. De uitzending van 25 februari staat in het teken van Ugur Oflaz (Leefbaar Alblasserdam) en Arco Strop (CDA) In de aflevering van 4 maart wordt in het eerste uur Freek de Gier (VVD) geïnterviewd. Vanaf 21:00 uur wordt een algemeen programma over de verkiezingen uitgezonden. Op 11 maart zijn Ramon Pardo (D66) en Peter Verheij (SGP) te gast in de studio.

Klokradio
Op 19 maart wordt ’s avonds aandacht besteed aan de verkiezingen met interviews, prognoses en de uitslagen zelf.  Klokradio is te beluisteren in de ether op 107.0 FM en via de kabel op 102.4 (Alblasserdam) en 105.9 (Molenwaard). Digitaal: www.klokradio.nl.
KPN glasvezel: kanaal 376. Overige providers: kanaal 3077.

Deel dit bericht via...