DSCF4006 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Het lijkt er op dat de 15-jarige jongen, die maandagmiddag 19 augustus door de zolder van een schuur aan de Boezemkade in Nieuw-Lekkerland viel, woensdag al weer naar huis mag. Wel zal de jonge Nieuw-Lekkerlander de komende tijd rust moeten houden. De tiener viel maandagmiddag door de zolder van een schuur bij de volkstuinen en kon na zijn val zijn benen niet meer bewegen. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

“Rond elf uur ’s avonds kon hij zijn benen nog steeds niet bewegen. Na de eerste nacht in het ziekenhuis werden we gebeld dat onze zoon goed had geslapen en dat hij in zijn slaap zijn benen had bewogen,” aldus de vader van het slachtoffer dat vandaag jarig is.

De vader vervolgt: “Bij ons bezoek van vandaag (dinsdag, red.) kon hij zijn rechterbeen gebruiken. Zijn linkerbeen wil nog niet echt meewerken. Omdat er op de scans niet te zien is, gaan de artsen er vanuit dat die verlamming puur door een shock komt en vanzelf weer bijtrekt. Toen wij hem aantroffen in de schuur was hij namelijk in shock. Het lijkt op dit moment met het uur beter te gaan. Hopelijk dat het vanuit de natuur verder gaat herstellen. Morgen mag hij als het goed is weer naar huis.”

Foto: Willem de Wolf, tekst: Peter Stam.

Deel dit bericht via...