politieALBLASSERDAM – Tussen dinsdag 15 en zaterdag 19 januari is bij een opslagruimte aan de Ruigenhil in Alblasserdam ingebroken. Dit werd gedaan door de achterdeur in te trappen. De nog onbekende personen hebben daarbij een Yamaha crossmotor (125 cc) en een Tomos damesbrommer buitgemaakt. Van beide voertuigen was de tank leeg, dus de dieven hebben met de tweewielers moeten lopen.

Sporen
Sporen in de sneeuw lijken er op te wijzen dat de personen te voet naar het benzinestation aan de Helling zijn gegaan. De Yamaha crosser 125 cc is een opvallende motor met een rood met groen spatbord en goudkleurige wielen. De Tomos is een zwarte, goeduitziende damesbrommer.

Aangifte
De eigenaar van de tweewielers heeft zaterdag 19 januari aangifte gedaan. Op die dag werd de inbraak ontdekt. Omdat de eigenaar niet iedere dag bij de opslagruimte komt, is niet duidelijk op welke dag de inbraak heeft plaatsgevonden. Wel is duidelijk dat het in ieder geval tussen 15 en 19 januari is geweest.

Tips
Heeft u iets gezien? Is u iets opgevallen? Of weet u waar de voertuigen nu zijn? Geef dit dan door aan de politie. Het nummer 0900-8844 is hiervoor beschikbaar. Anoniem tippen kan ook. Hiervoor kunt u het nummer 0800-7000 gebruiken.

Deel dit bericht via...