asfalterenALBLASSERDAM – De West-Kinderdijk in Alblasserdam wordt vanaf donderdag 20 december vanaf 19.30 uur afgesloten voor al het verkeer. Dit is nodig om de weg te asfalteren. Volgens de planning duurt de afsluiting tot en met vrijdag 21 december 6.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van Jonker, Molenkade en het Zwarte Paard en vloeien voort uit de extra maatregelen die de gemeente neemt om fietsers en voetgangers veiliger van en naar het fietspad te leiden.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer via borden omgeleid via Oud Alblas, Nieuw-Lekkerland naar Kinderdijk en vice versa. Bewoners van Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland die gebruik willen maken van het openbaar vervoer kunnen in die periode opstappen op de Jan Van Nassauplein in Nieuw-Lekkerland. De overige haltes komen tijdelijk te vervallen. Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid in geval van een calamiteit.

Communicatie
De gemeente heeft bewoners per brief geïnformeerd over de afsluiting en ze gevraagd  hun voertuig op de daarvoor aangewezen alternatieve plaatsen te parkeren. In een eerdere brief wordt gesproken over werkzaamheden in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 december. Dit klopt dus niet en is een dag later.

 

Deel dit bericht via...