ALBLASSERDAM – Tientallen kinderen zijn woensdag 17 oktober geslaagd voor hun zwemcursus in Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam. De afgelopen weken en maanden werd er flink geoefend om het felbegeerde papiertje woensdag in ontvangst te mogen nemen. Ook op enkele andere dagen werd er in verschillende groepen diploma gezwommen. De geslaagden staan hier onder.

Voor diploma A zijn geslaagd:
Anna Hoogland,Anne-Geer de Groot,Anne Oskam,Anne-Maaike Zoeteman,Benjamin van Wijngaarden,Bryan Rodenboog,Coen den Hartog,Daan van Maren,Daan Tapper,Gerwin van Werkhoeven,Hidde Spek,Jacob van der Poel,Jan Roukens,Jelle Verhaar,Joanne Wolf,Jochem Goudriaan,Jonan Verhoeff,Jonathan Vonk,Julia Prins,Jurre de Lange,Kailey Hijnen,Kirsten de Jong,Lisanne Lafeber,Lucas Goudswaard,Ikra Kemal.Sander van der Ven, Damaris Alting,Ferry Bronkhorst,Gerard Baan,Lotte Kreeft,Martha van der Elst,Luuk Moret,Marcel Kornet,Matthias van der Graaf,Mellanie van Geemert,Milan Scheurwater,Milan Özkan,Niels van der Lede,Omar Benameur,Peter Bakker,Rens Verhaar,Rick de Rijk,Roze-Marie Zoeteman,Ruther Smit,Tom Duijndam,Tyler Hulzenboom,Zoë van der Vorm.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Babette Vermeer,Christian Dekker,Déborah van der Stoep,Dinand Pols,Gerbrand Platschorre,Gerwin van Dijk,Jasper Toom,Leroy Huydink,Lucas Vogel,Marc de Jonge,Marijn Bouter,Marlene van Dijk,Mathilde van de Hoef,Nikki van Vliet,Rens Poirot,Ryan Lutjeboer,Sem Bieren,Sietse Molendijk,Thirza Griep,Thomas van Dijk,Thomas van Heusden,Tom van Zanten,Tygo Schippers,Wendelien Twigt,Willianne Arkeraats,Willianne Bakker.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Aaliyah van Ballegooijen,Carlijn Roest,Marhinte de Keijzer,Sedanur Akyol,Stan Meyer.

Deel dit bericht via...